WhatsApp Messenger for Android APK - APKIK

WhatsApp van Meta is een GRATIS app voor berichten en videobellen. Het wordt gebruikt door meer dan 2 miljard mensen in meer dan 180 landen. Het is eenvoudig, betrouwbaar en privé, zodat u gemakkelijk contact kunt houden met uw vrienden en familie. WhatsApp werkt op mobiel en desktop, zelfs op langzame verbindingen, zonder abonnementskosten*.
Privéberichten over de hele wereld

Uw persoonlijke berichten en oproepen naar vrienden en familie zijn end-to-end versleuteld. Niemand buiten je chats, zelfs WhatsApp niet, kan ze lezen of beluisteren.

Eenvoudige en veilige verbindingen, meteen

Het enige wat je nodig hebt is je telefoonnummer, geen gebruikersnamen of logins. Je kunt snel je contacten bekijken die op WhatsApp zitten en berichten sturen.

Spraak- en videogesprekken van hoge kwaliteit

Voer gratis beveiligde video- en spraakoproepen met maximaal 8 personen*. Je gesprekken werken op mobiele apparaten via de internetservice van je telefoon, zelfs bij langzame verbindingen.

Groepschats om contact met je te houden

Blijf in contact met je vrienden en familie. Met end-to-end versleutelde groepschats kun je berichten, foto's, video's en documenten delen op mobiel en desktop.

Blijf in realtime verbonden

Deel uw locatie alleen met degenen in uw individuele of groepschat en stop op elk gewenst moment met delen. Of neem een ​​spraakbericht op om snel verbinding te maken.

Deel dagelijkse momenten via Status

Met Status kun je tekst, foto's, video en GIF-updates delen die na 24 uur verdwijnen. U kunt ervoor kiezen om statusberichten te delen met al uw contacten of alleen met geselecteerde.


* Er kunnen datakosten in rekening worden gebracht. Neem contact op met uw provider voor meer informatie.

-------------------------------------------------- -------

Als je feedback of vragen hebt, ga dan naar WhatsApp > Instellingen > Help > Contact


Google Play

Download File

PREVIOUS VERSIONS Download
Tags

buttons=(Accept !) days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !